Huiswerkbegeleiding
Bloemendaal

De leerkrachten

Generic placeholder image
Ellenoor Koelemij
Directeur-eigenaar van HBB en woonachtig in de gemeente Bloemendaal. Is gehuwd en heeft drie afgestudeerde zonen werkzaam in het bedrijfsleven. Ellenoor heeft al meer dan 20 jaar ervaring in huiswerkbegeleiding. Zij is goed op de hoogte van de werkwijze van alle betrokken middelbare scholen. Begeleidt in alle vakken en heeft als specialiteit Nederlands en Duits.
Liz van Baak
Werkt sinds 2017 bij HBB.
Haar sociale vaardigheden en goede coaching zijn zeer waardevol voor alle HBB leerlingen. Haar specialiteit is de Franse taal.
Generic placeholder image
Generic placeholder image
Ir. Jan Bloem
Delftenaar, bevoegd docent wis- en natuurkunde en ook thuis in economie en scheikunde. Hij is al meer dan 10 jaar voor al onze HBB-leerlingen een belangrijke vraagbaak in deze vakken.
Riety Duiker
Riety Duiker, sinds de start van HBB werkzaam als medewerkster met jarenlange ervaring in alle vakken en met haar gymnasium b├Ęta achtergrond, ook kennis van exacte vakken en klassieke talen.
Generic placeholder image
Generic placeholder image
Pauline Houtkooper
Heeft ruim 15 jaar ervaring in huiswerkbegeleiding van brugklassers.
Zij leert ze hoe hun huiswerk te doen en dit ook te plannen. Pauline is bekend met hun leerstof en heeft daarnaast bijzondere belangstelling voor het vak geschiedenis.
Studenten werkzaam bij HBB

Naast de vaste krachten heeft HBB assistentie van enkele studenten die onze HBB leerlingen specifiek en extra kunnen helpen.