Huiswerkbegeleiding
Bloemendaal

De leerkrachten

Generic placeholder image
Ellenoor Koelemij
Directeur-eigenaar van HBB en woonachtig in de gemeente Bloemendaal. Is gehuwd en heeft drie afgestudeerde zonen werkzaam in het bedrijfsleven. Ellenoor heeft al meer dan 20 jaar ervaring in huiswerkbegeleiding. Zij is goed op de hoogte van de werkwijze van alle betrokken middebare scholen. Begeleidt in alle vakken en heeft als specialiteit Nederlands en Duits.
Liz van Baak
Werkt sinds 2017 bij HBB.
Haar sociale vaardigheden en goede coaching zijn zeer waardevol voor alle HBB leerlingen. Haar specialiteit is de Franse taal.
Generic placeholder image
Generic placeholder image
Ir. Jan Bloem
Delftenaar, bevoegd docent wis- en natuurkunde en ook thuis in economie en scheikunde. Hij is al meer dan 10 jaar voor al onze HBB-leerlingen een belangrijke vraagbaak in deze vakken.
Pauline Houtkooper
Heeft ruim 15 jaar ervaring in huiswerkbegeleiding van brugklassers.
Zij leert ze hoe hun huiswerk te doen en dit ook te plannen. Pauline is bekend met hun leerstof en heeft daarnaast bijzondere belangstelling voor het vak geschiedenis.
Generic placeholder image
Generic placeholder image
Marleen Klein Schiphorst
Sinds 2021 werkzaam bij HBB. Komt uit de reisbranche. Voelt zich thuis in alle talen waaronder Grieks en Latijn. Ook met aardrijkskunde en geschiedenis kan zij alle leerlingen goed begeleiden.
Studenten werkzaam bij HBB

Naast de vaste krachten heeft HBB assistentie van enkele studenten die onze HBB leerlingen specifiek en extra kunnen helpen.